Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Primož Juvan & Živela ustvarjalnost!

V hiši nekdanjega komunalnega podjetja, kjer ustvarjajo člani več kot desetih kulturnih društev, je v sklopu projekta Živela ustvarjalnost! že dober mesec dni zelo veselo.
Konec meseca maja so člani društva raum AU pričeli z realizacijo projekta Živela ustvarjalnost!, ki zajema razstavo štirih ljubiteljskih ustvarjalcev s spremljajočimi delavnicami. Kot pove vodja projekta, Rado Carlo Poggi, je kreativnost odličen motivator in stimulant za odkrivanje novih idej in konceptov, s pomočjo katerih lahko soustvarjamo prosperozno okolje ter da pri projektu sodelujejo štirje ustvarjalci, ki se izražajo skozi različne medije: Jože Aberšek Aba s sliko, Franc Denovnik Branko z lesom, Pimož Juvan s fotografijo in Alenka Seničar z vezenino. 

To soboto pa nas je v svoj svet kreativnosti spustil Primož Juvan, ki nas je s fotografijo popeljal v gozd. “Fotografije so nastale v gozdu in sicer na malo drugačen način – pri fotografiranju premikam fotoaparat in delam posnetek na posnetek”
, pove ustvarjalec Primož Juvan, ki bo v prostorih društva razstavljal do 22. julija. 

Zadnji dan razstave, 22.7.2019, s pričetkom ob 11.00 uri pa vas člani društva in ustvarjalec Primož Juvan vabijo še na ustvarjalno delavnico, kjer bo podrobneje predstavljen način fotografiranja.

Prisrčno vabljeni v prostore društva raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec.

Oglejte si tudi