Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Vpis v Univerzo za tretje življenjsko obdobje MOCIS

V jeseni, natančneje oktobra 2013, bomo na MOCIS-u centru za izobraževanje odraslih odprli vrata Univerze za tretje življenjsko obdobje(U3ŽO MOCIS, Slovenj Gradec).

Univerza za tretje življenjsko obdobje je ena od priložnosti za dvig kvalitete lastnega življenja, druženja in širitev svojega obzorja. Sodobno življenje zahteva, da si nenehno pridobivamo in spopolnjujemo znanje, da bi lahko polno in ustvarjalno delovali tudi v tretjem življenjskem obdobju. Ta priložnost bo sedaj zelo blizu vas.

Člani univerze se boste lahko vključevali v različne študijske programe s pestrimi vsebinami. Izbirali boste lahko med naslednjimi: ročno ustvarjanje, glasba, ples in igra, popotništvo in raziskovanje, računalniško izobraževanje, zdrav način življenje, vrt in okolica ter še kaj. Poleg tega bodo za vse člane univerze enkrat do dvakrat na mesec brezplačna krajša predavanja in delavnice. Naj se slogan MOCIS-a – NAJ TEČE UČENJE SKOZI ŽIVLJENJE – dotakne tudi vas in dovolite, da odkrijete in doživite še kakšno skrivnost ali zanimivost vseživljenjskega učenja.
Staranju se ne moremo izogniti, lahko pa ga upočasnimo in popestrimo. Poskrbite zase in začnite vlagati v svoje zdravje in dobro počutje. Sprejmite izzive in dokažite, da nikoli ni prepozno, da bi se naučili še česa novega.

U3ŽO MOCIS, Slovenj Gradec vabi k vpisu v študijsko leto 2013/2014. Vpis bo potekal na sedežu MOCIS-a, Partizanska pot 16 (3. nadstropje Zdravstvenega doma) od 1. septembra dalje, vsak dan med 8. in 15. uro. Dodatne informacije lahko dobite na tel. št. 02/88 46 406 (Kristina) ali po e-pošti kristina.navotnik@mocis.si.

Oglejte si tudi