Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Aktualna ponudba v trgovini Izdelki s podeželja

Kupujmo DOMAČE v trgovini Izdelki s podeželja!
Trgovina Izdelki s podeželja v upravljanju Javnega zavoda za turizem in šport SPOTUR se nahaja v lepo urejenih obokanih prostorih Andeškega hrama na Glavnem trgu 28 v Slovenj Gradcu. V trgovini je na voljo pestra ponudba  kulinaričnih in rokodelskih izdelkov koroških in slovenskih kmetij, urejen pa je tudi poseben eko - kotiček z ekološkimi izdelki in pridelki.

V trgovini Izdelki s podeželja diši  po kruhu, domačih ocvirkih in salamah, medu zeliščih, in ročno narejenih milih; vsi ti izdelki pa v sebi združujejo moč tradicije in kulturne dediščine Koroške.

V sklopu trgovine se nahaja še obokana klet, ki je na voljo za izvedbo degustacij in pogostitev manjših organiziranih skupin.

Trgovina je odprta ob torkih od 12. do 18. ure, od srede do petka od 10.00 do 16.00 ure ter vsako prvo soboto v mesecu od 9. do 12. ure. 

Bliža se čas velikonočnih praznikov in bogato obloženih prazničnih miz. V trgovini Izdelki s podeželja lahko najdete najboljše kulinarične dobrote lokalnega izvora, kot so domača potica, koroški kruh, mesnine s koroških kmetij, domača jajca, testenine, razne vrste mok, pridelanih na Koroškem, ter mnogo drugih okusnih izdelkov. Prijazno vabljeni!

Oglejte si tudi