Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Iščete kadilo?

Ko boste v soboto po tv spremljali prenose blagoslova jedi, si lahko na zelo enostaven način z vonjem boswelie benzoina ali trikraljevskega kadila tudi v svojem domu dobesedno poustvarite starodavno aromatično zgodovino in v praksi pričarate praznično vzdušje in razpoloženje. Kadila aromatičnih drevesnih smol niso namenjena samo blagoslovu, ampak bodo tudi energijsko prečistila prostor in osebe v prostoru, odgnala tesnobo, žalost, zaskrbljenost ter s tem dvignila razpoloženje. ( od 3,33 € do 9,99 €, odvisno od velikosti).

V Čarnici so vam na voljo tudi medeninaste kadilnice za oglje in kadila, ki so izdelane v starodavnem mestu Moradabad v Indiji, kjer jih izdelujejo že dolga desetletja. Na kadilnici je odstranljiv lesen ročaj ali tanka verižica, da jo lahko nosite iz sobe v sobo. Na pokrovu so luknje, skozi katere se dim nežno dviguje, tudi kadar je pokrov zaprt. Na voljo so trije različni modeli, cene pa 15 €  in 21 €.

Na zalogi imamo tudi brikete iz oglja, kamor nasujete kadilo. 2, 50 € zavitek desetih kosov.

Ker je Čarnica zaradi okoliščin za stranke zaprta, dobite naročeno po pošti. Naročila so možna na tel. številko 041/203-233, Bojana.

Do petka, 10.4. je poštnina brezplačna, zato se splača pohiteti z naročilom.

Oglejte si tudi