Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Srečanje težkih invalidov in starostnikov Aktiva invalidov Šmartno

Rudi Horvat, predsednik Aktiva invalidov Šmartno, s svojimi odborniki nenehno skrbi za dobro počutje njihovih članov.
Da so invalidi Aktiva invalidov Šmartno zelo aktivni, se vidi po njihovih programih, saj so samo v enem mesecu izvedli kar štiri socialne programe: kopanje, pohod članov aktiva, izlet, sedaj pa še srečanje težkih invalidov in starostnikov. Za vso to aktivnost gre največja zahvala predsedniku aktiva, gospodu Rudiju Horvatu, ki s svojimi odborniki nenehno skrbi, da  se v programe vključuje čim več invalidov, saj jim na tak način pripomore k njihovemu boljšemu počutju.

 

Za težke invalide in starostnike je odbor AI Šmartno organiziral srečanje 22. junija 2013 na Letališču v Mislinjski Dobravi. Na srečanju je bilo prisotnih 65 težkih invalidov in starostnikov. Po pozdravu in nagovoru predsednika AI Šmartno Rudija Horvata je sledil nastop Ljudskih pevk Lastovk, ki so jim zapele kar nekaj lepih ljudskih pesmi. Po uradnem delu jim je bilo postreženo tudi kosilo, za katero so poskrbeli v restavraciji Aerodroma.

 

Sledilo je prosto druženje. Med seboj so se veliko pogovarjali o problemih in težavah,   ki jih spremljajo v njihovem vsakdanjem življenju. Kar nekaj ur je trajalo, da so se razšli in zadovoljni vrnili nazaj na svoje domove.

 

Stanislava Tamše 

Oglejte si tudi