Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Objavljajte brezplačno v imenu vaše organizacije!

Spoštovani soustvarjalci portala MojaObčina.si,

 

v Mestni Občini Slovenj Gradec vas je kar nekaj neprofitnih organizacij, ki s svojim ustvarjanjem ogromno prispevate k lokalnemu utripu svojega kraja, zato je edino prav, da vas obvestimo o koristnih, predvsem pa brezplačnih možnostih, ki so vam na voljo na portalu MojaObčina.si!

 

Uredite si svojo spletno vizitko - brezplačno!

 

Vsa društva, zavode, zveze in ostale neprofitne organizacije vabimo, da si na portalu vzpostavite spletno vizitko. S slednjo se boste še bolj približali lokalnim bralkam in bralcem, hkrati pa boste lahko svoje novice in dogodke objavili v imenu svoje organizacije!

 

Kaj je spletna vizitka?

 

To je vaša spletna stran oziroma spletna predstavitev vaše organizacije, ki se na portalu nahaja v zavihku »Imenik«. Vsebuje opis vaše dejavnosti, kontaktne podatke, fotografije, logotip, povezave do spletni strani (uradna spletna stran, Facebook, Instagram …), delovni čas in vse ostalo, kar še želite imeti. V bistvu gre za »podaljšek« vaše lastne spletne strani, ki pa doseže še več ljudi iz vašega lokalnega okolja. Še posebej vam jo priporočamo, če nimate lastnih spletnih kanalov.

 

Preko spletne vizitke lahko svoje vsebine (novice in dogodke) objavljate v imenu vaše organizacije, prav tako lahko dogodke izpostavljate v sosednje občine. In - kar je še dodatna prednost - urejate jo lahko kadarkoli in po vaših željah!

 

Kako do spletne vizitke? Obvestite nas preko e-pošte podpora@mojaobcina.si, ali pa nas pokličite na 01 620 88 27.

 

Želimo vam čaroben december in veliko, veliko objav!

Oglejte si tudi