Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Delovanje Športnega društva Partizan v letu 2012

Športno Društvo Partizan je v letu 2012 sledilo svoji usmeritvi in pomagalo v skladu s svojimi zmožnostmi popestriti lokalno športno in družbeno dogajanje.

Naše aktivnosti so sestavljene iz športnega udejstvovanja v košarki, nogometu, aerobiki in namiznem tenisu. V  času šolskih počitnic poteka vodena aktivnost za osnovnošolce, vsako poletje pa organiziramo tudi druženje s športnimi aktivnostmi. 

 

Košarka in nogomet se odvijata vsak teden v petek ob 20:00 in nedeljo ob 17:00 v telovadnici ekonomske šole. Vabljeni so vsi, ki želijo športno preživeti vikend.

 

Z aerobiko in namiznim tenisom smo pričeli lani. Namizni tenis je namenjen otrokom in mladostnikom in imajo možnost  razvoja svoj pod strokovnim vodstvom priznanega trenerja. Aerobika pa je primerna za vse, ki želijo pod strokovnim vodstvom uresničiti zastavljeni cilj.

.

Lani je vodena vadba za za otroke v času šolskih počitnic potekala februarja in julija. Poleti smo bili na bazenu in otroci so uživali v toplem vremenu. V februarskih počitnicah je  redno obiskovalo počitniške dejavnosti 20 otrok. Tudi letos od 18.22 februarja od 10-12 poteka vodena vadba za osnovnošolce. Vabljeni otroci.

 

Vsako leto organiziramo druženje s športnimi aktivnostmi. Tako je bilo tudi letos. Malo nam je zagodlo vreme a vseeno smo uspeli združiti aktivno športno udejstvovanje in druženje.

 

Naše športne aktivnost želimo čimbolj približate vsem. Zato vabljeni vsi zainteresirani, da pokličete 040 984 in izveste kar vas zanima!

 

Oglejte si tudi