Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
8°C
TOR.
21°C
15°C
Oceni objavo

Klub Veleum predstavlja

Klub Veleum sestavlja skupina mladih, ki želi združevati ljudi na družaben ali drugačen kulturni način. Za nami sta že 2 zelo uspešna in zabavna dogodka, 2. in 16. marca. Ostale lahko pričakujete vsako 1. in 3. soboto v mesecu.

Dandanes veliko mladih preživlja prosti čas pred ekrani, ampak veliko bolje je, če se ljudje družimo v živo. Virtualni in digitalni svet sta sinova napredka, a žal nekako krnita razvoj določenih osebnostnih in socialnih vrednot. Zato smo se odločili, da vzpodbudimo mlade in seveda mlade po srcu, da preživijo vsaj nekaj prostega časa v realni družbi - v družbi, kot smo jo bili vajeni pred dobo računalnikov in TV zaslonov.

 

Svet namiznih iger! Veliko iger je znanih predvsem v študentskih krogih, s katerimi se spoznavamo in si krajšamo čas. Nam pa so zanimive igre tekmovalnega značaja.

Zavzemanje sveta Risk, Naseljenci otoka Catan, Jungle Speed, Tarok... to so najbol aktualne med našimi vrstami, seveda pa bomo v kratkem povečali nabor in raznolikost.

 

Ideologija in načela naše skupnosti temeljijo na medsebojnem spoštovanju in strpnosti, česar pa današnji družbi nemalokrat primankuje. Ustanovni člani, sicer trije, smo v izjemno hitrem času našli somišljenike, ki nam radi priskočijo na pomoč.

 

Projekt smo predstavili koordinatorju mladinskih programov v MKC-ja Slovenj Gradec in naleteli na zelo pozitiven odgovor. Tako je prišel dan dogodka, katerega se je udeležilo 36 ljudi, starih od 12 do 30 let. Dogodek si lahko predstavljate kot veselo druženje malih in velikih ob namiznih igrah, ki traja okoli 5 ur, v odzadju pa igra prijetna glasba. Nekje na sredi, ko usta postanejo suha in želodčki glasni, pa odidemo v jedilnico iskati topel čaj in nekaj za pod zob.

Locirani smo v Novem MKC Slovenj Gradec na Ozarah 18.


Za več informacij nam sledite na facebook-u ali pa pokličite na tel.: 040/545-785
Veleumen pozdrav

Oglejte si tudi