Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
26°C
17°C
JUTRI
26°C
15°C
5266

Čarnica - Miklavžev sejem.

Vabljeni na Miklavžev sejem, ki bo 5.12. od 11h do 17h v atriju pred Čarnico, Glavni trg 29, kjer vam bo po ugodnih cenah na voljo mnogo zanimivih in lepih izdelkov.
Na stojnicah boste našli vse od lončkov z božičnim žitom, orgonite, energijske krožnike, ki jih boste lahko brezplačno preizkusili, na voljo vam bo vizažistka, ki vas bo po želji brezplačno naličila, preizkusili boste lahko Oriflame kozmetiko, se nadišavili s kakšnim od parfumov, našli boste Štrikarije, spoznali in preizkusili Bachove cvetne esence in še marsikaj unikatnega, kar ne najdete nikjer drugje.
Na voljo za nakup vam bodo tudi domači ekološki izdelki kmetije Gornjec, unikatne energijske sveče, na stojnici Meškove bukvarne boste lahko zamenjali knjige, kupili ali izdelali si boste lahko svoj energijski nakit Bis, Breda vam bo na voljo za merjenje energetskega potenciala, merjenje delovanja čaker in intuitivne vpoglede v tarot, ne bo pa manjkal tudi srečelov.
Skozi ves dan pa vam bodo na voljo sveže pečene unikatne Miklavževe palačinke, zakuhano vino in čaj, za kar bosta poskrbela Katja in Nejc iz ekološke kmetije Gornjec.
Na voljo bo stojnica Vzemi in daruj, kamor boste lahko odložili, česar več ne potrebujete in odnesli, kar vam koristi.
Na policah v Čarnici pa vam bodo ta dan na voljo Miklavžev 50 % popust za vse energijske slike, energijske majice, energijske kamne, feng šu vaze, lovilci sreče ...
Vabljeni. Luštno bo.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi