Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
8°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Spodbujanje samozaposlovanja v Mestni občini Slovenj Gradec v letu 2016

Mestna občina Slovenj Gradec je v Uradnem listu št. 18/2016 z dne 4.3.2016 objavila letošnji razpis za spodbujanje samozaposlovanja. Na javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za vzpodbujanje samozaposlovanja v Mestni občini Slovenj Gradec v letu 2016 v znesku 500 € se lahko prijavijo samozaposlene občanke in občani v skladu s pogoji razpisa.

Predmet razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za pospeševanje in spodbujanje samozaposlovanja in razvoja podjetništva v Mestni občini Slovenj Gradec, skladno s pravili o dodeljevanju pomoči de minimis. Subvencija za samozaposlitev znaša 500€

Upravičenci po tem razpisu so samozaposlene osebe, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:
- stalno prebivališče na območju Mestne občine Slovenj Gradec,
- registracija dejavnosti na podlagi Zakona o gospodarskih družbah, samozaposlitev v obdobju od 1.6.2015 do 31.8.2016 oz. do dneva porabe sredstev,
- poslovni sedež in dejavnost morata biti na območju Mestne občine Slovenj Gradec vsaj eno leto,
- dejavnost mora pomeniti edini in glavni poklic,
- samozaposlitev mora biti realizirana za polni delovni čas,
- samozaposlitev bo ohranjena vsaj eno leto.  
Ostali pogoji so navedeni v besedilu javnega razpisa.  

Vlogo z dokumentacijo v zaprti kuverti, z oznako »Ne odpiraj – Razpis samozaposlovanje« in z imenom ter naslovom pošiljatelja na hrbtni strani je potrebno poslati priporočeno ali osebno dostaviti na naslov: Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o., Ronkova ulica 4, 2380 Slovenj Gradec.
Rok za prijavo je odprt od dneva objave razpisa do vključno 31. 8. 2016.
Ustrezne in popolne vloge bo obravnavala pristojna komisija po vrstnem redu kot bodo prispele, do porabe sredstev. Odpiranje vlog bo potekalo 2. 9. 2016.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete Podjetniški center Slovenj Gradec, na tel. št.: 02/ 88-42-927 ali pišete na elektronski naslov: info@podjetniskicenter-sg.si  z navedbo »Razpis samozaposlovanje«.

Oglejte si tudi