Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
3°C
-5°C
NED.
8°C
-9°C

Celostna prometna strategija - nagrajenec je prejel električno kolo

V okviru izdelave Celostne prometne strategije (CPS) MO Slovenj Gradec je v decembru potekala nagradna igra. V novembrski številki časnika Sglasnik je bilo objavljeno nagradno vprašanje: "Kolikšen delež potovanj v Mestni občini Slovenj Gradec se opravi s kolesom?" Pravilen odgovor je bil manj kot 5 %. Odgovor so bralci našli v prispevku o poteku izdelave CPS, ki je bil objavljen na isti strani časnika Sglasnik. Žrebanje nagrajenca je bilo izvedeno v torek, 20. 12. 2016, v okviru javne razprave o predlogu ukrepov CPS, ki je potekala v amfiteatru Gimnazije Slovenj Gradec.

Med vsemi prispelimi odgovori je bil izžreban g. Milan Ferenc iz Slovenj Gradca, ki je za nagrado prejel električno kolo proizvajalca Reef, zastopnika podjetja HribiTec iz Ljubljane.

Danes, 23. 12. 2016, sta župan MO Slovenj Gradec g. Andrej Čas ter Aljoša Krivec, vodja referata za medobčinsko redarstvo in promet, g. Milanu Ferencu predala kolo v uporabo in last. Nagrajenec se je kolesa razveselil, še posebej, ker ga bo uporabljala njegova žena. Kot pravi, da si bo zelo verjetno tudi sam v prihodnji sezone priskrbel podobno električno kolo. Obema želimo srečno vožnjo in obilo užitkov pri kolesarjenju.

RRA Koroška d.o.o.


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!