Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
33°C
16°C
JUTRI
28°C
17°C
KOPUR PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.
Deli
Proizvodnja

KOPUR PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.

Predstavitev

KOPUR - Partner, na katerega se lahko zanesete.

Izdelki za akustično, toplotno in ognjevarno izolacijo, podporni elementi za avtomobilske sedeže ter varovalne plošče za blaženje udarcev

Podjetje Kopur proizvodnja in storitve d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2000 kot družba z omejeno odgovornostjo. Ukvarjamo se z razvojem, proizvodnjo in prodajo izdelkov, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji, beli tehniki, gradbeništvu in opremi objektov kot odlična zvočna, toplotna in ognjevarna izolacija.

Smo izrazito okoljsko naravnani, zavezani k ohranjanju narave in zmanjševanju vplivov na okolje. Neprestano iščemo gospodarne rešitve ponovne uporabe vseh tehnoloških ostankov materialov in uporabne vrednosti v avtomobilski industriji in zunaj nje. To prinaša vzajemne koristi tudi za proizvajalce industrijskih ostankov, iz česar izhaja tudi naš slogan »Connecting Green«. Naša vizija je postati vodilni na področju raziskav in razvoja raznovrstnih novih izdelkov iz recikliranih materialov, ki se ponašajo z izjemno dobrimi akustičnimi, termoizolativnimi in požarnovarnimi lastnostmi.

Z ekološkimi produkti sledimo globalnemu trendu, ki kaže na to, da vse več proizvajalcev končnih produktov že v fazi razvoja čedalje pogosteje išče in se odloča za takšne komponente, ki imajo najmanjši možen vpliv na okolje.

 

Smo zanesljiv in prilagodljiv partner, zaradi česar je sodelovanje z našimi kupci in dobavitelji dolgoročne narave.

 

S svojimi kakovostnimi produkti, uspešnim poslovanjem ter družbeno odgovornim ravnanjem postajamo prepoznavni partner tudi v družbeno politični skupnosti.

 

KOPUR PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O. KOPUR PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O. KOPUR PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O. KOPUR PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.

Zadnje vsebine