Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
0°C
-8°C
PON.
2°C
-5°C

Usposobljeni zaposleni so vaša najboljša naložba

11506
Organizator: MOCIS CENTER ZA IZOBRAŽEVANJE
Deli

V okviru dnevov Svetovalnih središč Slovenije Vas MOCIS, Center za izobraževanje odraslih v sodelovanju s Podjetniškim centrom Slovenj Gradec vabi na strokovni posvet z naslovom:  »Usposobljeni zaposleni so vaša najboljša naložba«, ki bo potekal v sredo, 27. septembra 2017, v Slovenj Gradcu.

 

Strokovni posvet je namenjen splošni in strokovni javnosti predvsem pa delodajalcem, saj želita MOCIS kot nosilec dveh projektov, namenjenih svetovanju in pridobivanju kompetenc zaposlenih odraslih, in Podjetniški center Slovenj Gradec, d. o. o., kot lokalni pospeševalnik podjetništva v Mislinjski dolini, poglobiti, vzpostaviti in razviti partnerstva s ključnimi deležniki v Koroški regiji na ravni znanje – gospodarstvo – družbeno okolje (podjetja, zbornice, sindikati, socialni partnerji, regionalna agencija idr.) s ciljem povečanja dostopa in večje vključenosti v vseživljenjsko učenje.

Predstavili bomo odmevne primere dobrih praks vlaganja podjetij v izobraževanje zaposlenih in posledično uspešnega prestrukturiranja. Z nami bodo: predstavnik podjetja Steklarna Hrastnik, strokovnjak s področja razvijanja kompetenčnih centrov za razvoj kadrov in predstavnica Andragoškega centra Slovenije.

 

Prav tako se bo v sklopu dogodka izvedlo tudi mreženje med delodajalci, predavatelji in lokalno skupnostjo za izmenjavo izkušenj na področju izobraževanja in storitev podpornega okolja.

 

Veselimo se vaše udeležbe.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kreator PSP d.o.o.