Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
3°C
-8°C
TOR.
4°C
-4°C

U3ŽO Otvoritev novega študijskega leta 2017/2018

5030
Organizator: MOCIS CENTER ZA IZOBRAŽEVANJE
Deli

Ponovno je pred nami začetek prijetnih druženj, zanimivih predavanj in predvsem novih znanj. Starejše vabimo v študijsko leto 2017/18.

Tokrat smo za lep uvod v novo študijsko leto povabili med nas MILENO ZUPANČIČ, gledališko in filmsko igralko. Z njo se bo pogovarjala novinarka Petra Kos Gnamuš.

Predstavili vam bomo tudi letošnjo celotno ponudbo programov in mentorje.

 

 Poleg  že znane ponudbe, smo pripravili kar nekaj novosti, s katerimi vam želimo popestriti vsakdan.

 

Morda vas bodo pritegnili  3 novi študijski programi:

 

  • Umetnostna zgodovina, kjer se boste učili spoznavati in gledati umetnine s pomočjo odličnega mentorja Marka Košana iz Koroške galerije likovnih umetnosti.

 

  • Ljubiteljsko ustvarjanje  bo kot program pisan na kožo vsem ustvarjalnim, saj  boste z mentorico Anito Navotnik ob prijetnem druženju ustvarjali in spoznavali nove tehnike.

 

  • Vrtičkanje,  kjer boste obnovili in pridobivali  nova znanja o vzgoji rastlin z mentorico Natalijo Jehart, ki se lahko ponaša s priznano vrtnarijo Jehart. Na lokaciji njene vrtnarije boste iz prve roke spoznali vse čare »vrtičkanja«.

 

Nova so tudi Aktivna druženja z gospo Marjeto Škorja, s katero se boste lahko člani enkrat mesečno podali na sprehod ali lažji pohod.

 

Podrobneje si letošnjo ponudbo lahko ogledate na spletni strani www.mocis.siUniverza za tretje  življenjsko obdobje. Tam vas že čaka tudi letošnja brošura U3ŽO v elektronski obliki.

Na otvoritvi se boste lahko tudi vpisali v programe.

 

 Torej – več kot dovolj razlogov, da pridete. Z veseljem vas pričakujemo.

 Dobrodošli  med nami!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kreator PSP d.o.o.