Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
15°C
-6°C
JUTRI
12°C
-3°C

Pole dance delavnica z Lessandro Volk v Studiu Namanova

9825
Organizator: Studio Nama nova & Lessandra Volk
Vstopnina: 20
V primeru obiska obeh delavnic ali deljenja droga v paru je cena manjša (15 EUR)
Deli

Exotic Poledance koreografija - začetna in srednja stopnja

ČAS: 15.00-16.30


Exotic poledance je smer plesa ob drogu, ki najbolj poudarja ženstvenost in gracioznost. Na delavnici se bomo tako spoznale z osnovnimi elementi ob drogu, obrati in elementi floorworka in jih povezale v celovito koreografijo.

Za delavnico potrebujemo kolenčnike, petke na platformi (po želji tudi brez), ter dolge hlače (pajkice) ali nadkolenke.

Poledance koreografija na statičnem drogu - začetna in srednja stopnja
ČAS: 17.00-18.30


Ko govorimo o koreografiji, govorimo o povezovanju športne različice plesa ob drogu z drugimi plesnimi zvrstmi in dodajanju umetniške vrednosti z lastno interpretacijo glasbene podlage. Na delavnici bomo raziskovale različne impulze, ki nas popeljejo okoli droga in nanj in povezale srednje težke element v neprekinjeno povezavo na statičnem drogu, z ustvarjanjem iluzije plesa na vrtljivem drogu.

Za delavnico potrebujemo kratke hlače, lahko gimnastičarske copatke/zavihane nogavičke, športen top. Za ogrevanje priporočam dolge hlače.

Cena posamezne delavnice je 20 eur, v kolikor obiščete obe ali si drog delite v paru, je cena 30 eur.Prijava in informacije na mailu poledance.studioscorpion@gmail.com ali telefonski št. 070583613

Lessandra Volk

Lessandra Volk ali Aleksandra Volkova je trenutno zagrizena navdušenka nad Exotic Poledancem, kateremu posveča skoraj ves prosti čas in se pripravlja na prihajajoča tekmovanja kot je Exotic Generation 2017 v Milanu. Je inštruktorica v Poledance studi-u v Ljubljani, kjer poučuje športno različico plesa ob drogu, Flexibility, Exotic Flow in občasno tudi Aerial hoop. Prav tako je urednica skupine “Exotic pole dance” na Facebooku in istoimenske strani, kjer so se združile punce iz vsega sveta in si nudijo podporo, tudi v primeru ko katera izmed punc nima dostopa do inštruktorjev. V zgodnjem otroštvu je bila ritmična gimnastičar

ka, vendar je zaradi travme morala opustiti ta šport in se je podala v balet, prav tako je kar nekaj let plesala salso in se ukvarjala z jogo. Aleksandra je prav tako glasbenica in ravno zato je zanjo izražanje svojega notranjega sveta, preko gibanja v mejah glasbe, njen varen prostor, katerega meje konstantno širi preko obiskovanja izobraževanj, raziskovanja in postavljanja novih ciljev. Na današnji dan aktivno gradi skupnost Exotic Poledance-a skupaj z dekleti iz vsega sveta, ki deluje na izgradnji lastne samozavesti in sprejemanju našega celotnega notranjega sveta takega kot je ter izražanju le tega. Prav tako je v polnem pogonu in se pripravlja na številna tekmovanja v letošnji sezoni, prvo izmed katerih jo čaka že konec marca.

Njen glavni moto je: Uživaj v procesu, ne v cilju, kajti človek ni le rezultat, temveč celovito bitje s polno mavrico čustev!

Povezave:
FB: https://www.facebook.com/lessandravolk/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lessandra.volk/
YT: https://www.youtube.com/channel/UCq7XNamGACHVeqsy9J_49TA

Exotic Poledance: 

https://www.facebook.com/groups/EXOpoledanceTIC/  in

https://www.facebook.com/EXOpoledanceTIC/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!