Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
3°C
1°C
JUTRI
-1°C
-9°C

Foto delavnica s Kajo Brezočnik

10725
Organizator: KOROŠKA GALERIJA LIKOVNIH UMETNOSTIAktualna razstava Vojna nam bo tokrat služila kot izhodišče za lastno ustvarjalnost. Po ogledu razstave bomo ob pogovoru s fotografinjo Kajo Brezočnik razmislili o pomenu motiva in njegovi ekspresivni in sugestivni moči, ne glede na to kakšno opremo pri fotografiranju uporabljamo, saj bomo na delavnici operirali s foto napravami, ki jih imamo skoraj vedno pri sebi (pametni telefoni, mali kompaktni fotoaparati).

Skupaj ali vsak zase se bomo podali na sprehod po mestu, kjer bomo skozi objektiv skušali ujeti motive, ki reprezentirajo naše občutenje ob ogledu razstave Vojna.

Ob koncu bomo z umetnico  pregledali ter pokomentirali nastala dela, ki jih bomo s preprosto aplikacijo obdelali, vsak udeleženec pa bo svoje najboljše fotografije dobil tudi natisnjene.

***

Kaja Brezočnik (Slovenj Gradec, 1983) je študirala vizualne komunikacije na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani. Ukvarja se z avtorsko, dokumentarno in družinsko fotografijo. Njena dela so bila večkrat nagrajena in razstavljena doma in v tujini.

***

Delavnica je brezplačna, vendar pa je število mest omejeno.

Prijave: masa.spiler@glu-sg.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij