Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
3°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

Zaključeni tečaji Kinološkega društva Posavje

V Kinološkem društvu Posavje so se konec junija zaključili tečaji male šole in poslušnosti. V juliju in avgustu bodo na vadišču za Savo ob sobotah potekale poletne urice.
Na vadišču Kinološkega društva Posavje so v nedeljo, 18. junija, potekali izpiti poslušnosti. Mednarodni kinološki sodnik Ivan Polesnik je delo ocenil kot dobro in vodnike vzpodbudil k nadaljnjemu kinološkemu izobraževanju. Inštruktorji Nikolaj Zorec, Meta Kuhar in Matjaž Kukuruzovič so ponosni na svoje tečajnike, saj so kljub vročini in tremi dostojno zastopali društvo. Izpite je uspešno opravilo trinajst tečajnikov, in sicer izpit IPS A šest tečajnikov, IPS B-BH ena tečajnica ter FCI IBGH-1 šest tečajnikov.

V sredo, 21. junija, pa so ob zaključku male šole potekali društveni izpiti. Tečajnike in njihove štirinožne prijatelje je ocenjeval Nikolaj Zorec. Tečaj male šole, ki je namenjen osnovni socializaciji psov, učenju igre in učnega procesa, je uspešno zaključilo štirinajst tečajnikov, katere so na izpite pripravljali Meta Kuhar, Matjaž Kukuruzovič in Miran Bezgovšek.

V juliju in avgustu se lahko vsi zainteresirani pridružijo poletnim pasjim uricam, ki se bodo izvajale na vadišču za Savo vsako soboto ob 8. uri. Za tečajnike, ki so zaključili izpite poslušnosti, so poletne urice brezplačne. Za vse pa je obvezna prijava na spletni strani KD Posavje www.kinologija.info.

vir: KD Posavje

Oglejte si tudi