Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
10°C
Oceni objavo

Pestra jesen Kinološkega društva Posavje

Pričetek  jesenskih tečajev

S sobotnim uvodnim predavanjem so se pričeli jesenski tečaji Kinološkega društva Posavje, ki potekajo dvakrat tedensko v Sevnici na poligonu za Savo. 15 tečajnikov obiskuje malo šolo, 19 pa svoje znanje nadgrajuje v programih poslušnosti (IPS A, IPS B-BH, FCI IBGH 1 - 3). V kolikor bo dovolj interesentov se načrtujejo tudi delavnice kinološke discipline agility. Termini bodo objavljeni na FB in na spletni strani društva www.kinologija.info.

 

KD Posavje vabi na dan odprtih vrat in na sprehod po urbanem okolju

V okviru akcije Sevnica giba z lisičko 2023 bo Kinološko društvo Posavje organiziralo dva dogodka.

30. septembra bo na poligonu potekal Dan odprtih vrat. Od 8. do 10. ure bodo na ogled tečaji, od 10. do 12. ure pa se boste lahko spoznali z inštruktorji, ki bodo z vami delili koristne informacije glede igre in učenja vaj poslušnosti ter nege psov. Dobrodošli skupaj s svojimi štirinožnimi prijatelji!

11. oktobra bo potekal sprehod s kužki po urbanem okolju. Vsi, ki bi se radi udeležili sprehoda, vabljeni, da se nam pridružite ob 16.30 na parkirišču pred Pošto Sevnica. Skupaj z našimi kosmatinci se bomo sprehodili do sevniškega gradu in nazaj.

 

Društvena tekma za pokal KD Posavje

8. oktobra bo na poligonu potekala društvena tekma. Tekmujejo lahko vsi člani Kinološkega društva Posavje. Tekmovanje bo potekalo od 9. ure dalje, in sicer po programu B-BH. Vabljeni k ogledu tekme! Veseli bomo vaše podpore.

 

Kinološko društvo Posavje

Oglejte si tudi