Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
16°C
-3°C
JUTRI
19°C
0°C
Deli
1551

DRŽAVNO PRVENSTVO KADETOV V JU JITSU BORBA 2018 – Žan ŠKODA državni prvak, Maša MEDVEŠEK državna podprvakinja

 

 

DRŽAVNO PRVENSTVO KADETOV V JU JITSU BORBA 2018 –

Žan ŠKODA državni prvak, Maša MEDVEŠEK državna podprvakinja

 

V soboto 27.1.2018 je Ju jitsu zveza Slovenije organizirala skupaj s KBV Fudoshin v Grižah Državno prvenstvo v ju-jitsu borbah za kadete U18. Na tekmovanju so pod vodstvom trenerja Andreja Ceška nastopili tudi trije mladi tekmovalci iz Šole borilnih športov IPPON-SEVNICA.

Naši tekmovalci so bili izredno uspešni. Kadet Žan ŠKODA je na tekmovanju zelo superiorno premagoval nasprotnike vse do finala. V borbi za prvo mesto, ki ni trajala niti minuto je nasprotnika premagal z izjemno uspešnim metom in tako osvojil 1. mesto in naslov državnega prvaka v kategorijo do -66 kg.  Uspešno sta nastopili tudi kadetinji, čeprav sta v pripravah na tekmovanje imeli zdravstvene težave oziroma poškodbo. Vendar se je s trud in pozitivna naravnanostjo izplačala. Maša MEDVEŠEK je v finalni borbi  klonila pred reprezentantko in potnico za EP in osvojila 2. mesto. Tina CIGLER, ki se je na blazine vrnila po poškodbi kolena, pa je na koncu osvojila 3. mesto.

 

Rezultati;

 

1.mesto Žan ŠKODA, kadeti borbe U18, - 66kg

2.mesto Maša MEDVEŠEK, kadetinje U18, borbe -57kg

3.mesto Tina CIGLER, kadetinje U18, borbe -57kg

 

V kolikor se po jutru dan pozna, želimo da se po prvi tekmi v letu 2018 ( ko praznujemo 20 let uspešnega delovanja ŠOLE BORILNIH ŠPORTOV IPPON SEVNICA),  pozna tudi tekmovalna sezona, ki je pred vrati.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi