Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
10°C
1°C
JUTRI
2°C
2°C
Deli
3581

Fotografska razstava »Dobrodošli v Tržišču«

V sredo, 15. decembra, je bila  na gradu Sevnica otvoritev fotografske razstave z naslovom »Dobrodošli v Tržišču«. Razstava je obeležila 15 let delovanja Turističnega društva Tržišče.  

Čudovite fotografije je za razstavo uredila Nevenka Flajs. Prispevali so jih udeleženci fotografskih natečajev in tečajev, ki so potekali v organizaciji Turističnega društva v zadnjih štirih letih.  Trgatev in vinogradi, azaleja, zimska idila ter različni družabni dogodki v Tržišču so največkrat upodobljen motivi domačih ljubiteljev fotografije, ki so te nepozabne trenutke ujeli v fotografski objektiv.

Otvoritev razstave so s svojim pevskim nastopom popestrili učenci OŠ Tržišče. Na harmoniki je zaigral Valentin Knez, na citrah pa Nuša Štih. Otvoritev je povezovala Milena Knez, predsednica TD Tržišče. Zbrane je nagovoril tudi predsednik KS Tržišče, Janez Virant.

Vljudno vabljeni, da si ogledate čudovite fotografije, ki prikazujejo lepote Tržišča in okolice. Razstava je v Mosconovi galeriji na ogled do 14. januarja.

Janja Seničar Tratar, TD Tržišče

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij