Logo MojaObčina.si
DANES
29°C
13°C
JUTRI
31°C
14°C
Oceni objavo

Društvo poslovnih žensk FAM v Lisci: Doživetje, ki postavi žensko na prvo mesto

Društvo poslovnih žensk FAM je že tretje leto zapored organiziralo obisk Lisce, kar je postalo že tradicionalno srečanje, ki ga članice nestrpno pričakujejo. Tiste, ki so tokrat manjkale, so izpustile nepozabno doživetje, ki žensko postavi na prvo mesto.

V Lisci namreč zelo dobro vedo, kako ustvariti posebno vzdušje. Začelo se je s penino in ljubkimi, okusnimi sladicami, ki so pričakale obiskovalke ob prihodu. V trgovini, napolnjeni z najboljšimi izdelki v vseh številkah in barvah, so lahko izbirale med raznoliko ponudbo. Šest sodobno opremljenih garderob je poskrbelo, da je bilo preizkušanje novih kosov udobno in prijetno.

Direktor Lisce Luka Južna je obiskovalke prijazno nagovoril in predstavil, kako uspešno gradijo svojo znamko. Njegov nagovor je poudaril pomen kakovosti in inovacij, kar se odraža v njihovih izdelkih. Celoten dogodek je bil pravi nakupovalni raj, skorajda kot v nebesih.

Obisk so zaključile v Kopitarni Sevnica, nekdaj ugledni proizvajalki udobnih obuval, cokel in natikačev. Tudi od tam niso odšle praznih rok. Vsem, ki skrbijo za Kopitarno, želijo, da bi se ponovno razcvetela, kot nekoč.

Srečanje v Lisci je ponovno dokazalo, kako pomembno je negovati tradicijo in skrb za ženske. Članice društva poslovnih žensk FAM se že veselijo naslednjega leta!

Oglejte si tudi