Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
5°C
JUTRI
26°C
8°C
Oceni objavo

STUDIO LIKOVNE UMETNOSTI MALA AKADEMIJA OBJAVLJA VPIS V PROGRAME ZA ŠOLSKO LETO 2013/2014

Studio Mala Akademija nudi začetno akademsko klasično likovno vzgojo v treh predmetih:risba, slikanje in kompozicija, ki so potrebni za vpis na srednje in višje umetniško izobraževalne ustanove, koristna pa je tudi za vse ustvarjalce in ljubitelje likovne umetnosti.

Studio predlaga celovit triletni program s tremi predmeti: risba, slikanje, kompozicija, kar nudi stalno, sistematično in profesionalno pridobivanje znanja. Ob koncu šolskega leta vas čaka teden intenzivnih vaj na prostem!  V izobraževalnem programu Male Akademije se boste seznanili s teoretičnimi predavanji, z ateljejskim delom in delom na terenu pod strokovnim vodstvom, kjer boste pridobili široko znanje na področju likovne umetnosti in ustvarjanja. Delo se bo izvajalo v skupinah od do 10 oseb.

Šolsko leto traja 9 mesecev! Srečevali se bomo 2-krat tedensko po urniku. Vsak teden boste opravili 6 šolskih ur zanimivih vaj, kar na mesec znaša 12 srečanj (24 šolskih ur).

Cena na udeleženca mesečno je samo 75 EUR.

Studio nudi spletne konference po SKYPE programu, kar omogoča možnost strokovnega svetovanja pri domačih nalogah in ustvarjalnih delih. 

Studio Mala Akademija izvaja tudi individualni študij (tema po dogovoru in minimalno 10 ur).

Ura obsega 60 min - 20 EUR.

 

Z otroci starimi od 5 do 12 let se bomo srečevali enkrat v dveh tednih po dve šolski uri. Cena mesečno znaša samo 25 EUR.

 

Prvo srečanje bo v torek,  17. septembra 2013  v likovni učilnici

OŠ Sava Kladnika Sevnica (uro srečanja sporočimo naknadno)


Dodatne informacije, prijave in predloge lahko sporočite na Epošto: malakademija@gmail.com ali pa na telefonsko številko: 031313 994. Več informacij in akcije lahko ulovite na facebook strani Male Akademije.

https://www.facebook.com/MalaAkademija

Oglejte si tudi