Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
6°C
JUTRI
26°C
8°C
Oceni objavo

Peta obletnica klekljarske skupine Bucike

Medgeneracijska klekljarska skupina Bucike, ki deluje pod okriljem Družinskega inštituta Zaupanje, je sredi novembra pripravila vsakoletno razstavo na našem gradu. Ogledalo si jo je več kot 450 obiskovalcev iz vse Slovenije, letošnja tematika pa je bila Bistvo življenja je ljubezen ... ljubezen do česar koli …

Posebnost je bil letos prodajni del razstave, njen izkupiček pa nakazan v humanitarne namene. Tako smo bucike pokazale svojo ljubezen do domačega kraja in domačih ljudi. S ponosom sporočamo, da nam je uspelo donirati 1000 evrov.

Se pa ob svoji petletnici lahko pohvalimo tudi, da smo na letošnjih Slovenskih klekljarskih dnevih v Žireh na tematiko skodelica kave med klekljarsko elito dobili kar dve nagradi, in sicer je tretje mesto zasedla Marija Peruci, prvo pa Tina Železnik.

V skupini je prekoveč kot 40 članov in članic različnih starosti. Če se nam želite pridružiti tudi vi, dobrodošli ob petkih, od 16.00 do 18.00, v OŠ Sava Kladnika Sevnica. Zagotavljamo vam kakovostno usvojeno znanje in veliko lepih skupnih trenutkov!

 

Tina Železnik,
Klekljarska skupina Bucike

Povezave

www.kstm.si

Oglejte si tudi