Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
13°C
1°C
JUTRI
2°C
-9°C
Deli
1377

2. revija predšolskih in mlajših šolskih otroških pevskih zborov občine Sevnica 2017 »RINGARAJA«

Na 2. reviji predšolskih in mlajših otroških pevskih zborov občine Sevnica, pod naslovom »Ringaraja« je v Kulturni dvorani Sevnica, 24. maja zapelo pet zborčkov iz osnovnih šol in vrtcev občine Sevnica.

Prvi je nastopil Predšolski pevski zbor OŠ Krmelj pod vodstvom zborovodkinje Ane Verhovšek, sledil je nastop Predšolskega pevskega zbora »Škratki« OŠ Blanca - enota Vrtca Blanca z zborovodkinjo Majo Senica. Kot tretja se je predstavila Zborovska pripravnica OŠ Boštanj pod vodstvom zborovodkinje Tadeje Udovč. Zborovodkinja Ana Verhovšek je vodila tudi Predšolski pevski zbor »Čebelice« iz Vrtca pri OŠ Milana Majcna Šentjanž. Revijo pa je zaključil najštevilčnejši Predšolski pevski zbor »Ciciban » Vrtca Ciciban Sevnica, ki ga je vodila zborovodkinja Melita Železnik.

 

S skupno pesmijo se je v zaključku srečanja poveselilo na odru vseh 150 nastopajočih najmlajših pevk in pevcev. Skupno pesem Naša četica koraka, je vodila zborovodkinja Tadeja Udovč, ob klavirski spremljavi pianista Dejana Jakšiča.

Katja Pibernik,
koordinatorka JSKD OI Sevnica

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!