Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
4°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

GREGORJEV SEJEM NA VESELI GORI

Spoštovani razstavljavci Gregorjevega sejma!

Tudi letos bo organiziran tradicionalni Gregorjev sejem na Veseli Gori pri Šentrupertu. Sejem bosta organizirala Kulturno umetniško društvo Klati vitez in Društvo podeželskih žena in deklet Šentrupertske šmarnice. 

Sejem bo potekal v soboto, 9. marca 2019, v primeru, da bo na ta dan vreme slabo (dež ali sneg) pa bo sejem prestavljen na soboto, 23. marca 2019.

Kot vsa leta do sedaj, se lahko za nastop na sejmu prijavite s priloženo vlogo, ki jo posredujete neposredno Kulturno umetniškemu društvu Klati vitez, ki bo potem oddalo skupinsko prijavo vseh razstavljavcev na Občino Šentrupert.

Če ste zainteresirani za nastop na sejmu, izpolnjeno vlogo in prijavnico s priloženo prilogo (fotokopijo registracije družbe oz. priglasitvenega lista za samostojne podjetnike) pošljite na naslov: Kulturno umetniško društvo Klati vitez, Vesela Gora 10, 8232 Šentrupertnajkasneje do 28. 2. 2019. Prijavo lahko pošljete tudi po elektronski pošti na naslov: kamniski@gmail.com, pri čemer je potrebno priložiti skenirano ali fotografirano vlogo, prijavnico in prilogo. Po tem datumu prijav za razstavljavce ne bodo več sprejemali.

Vljudno vabljeni!

Kulturno umetniško društvo Klati vitez
Dokumenti, priloge 
Vloga-soglasje razstavljalci 2019
Gregorjev sejem na Veseli Gori, sobota 9. 3. 2019

Oglejte si tudi