Zaposlitev

Podravska regija
Sreda, 12. Junij. 2024

Skrbnik ključnih kupcev - Ptuj

Vabimo te k soustvarjanju uspešnih zgodb, ki jih uresničujejo inovativnost, osredotočenost na kupca, uspešnost in odgovornost. Na Ptuju iščemo novega sodelavca/sodelavko za delovno mesto:
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 13. Junij. 2024

Vodja računovodstva (m/ž)

Imate dobre vodstvene sposobnosti ter izkušnje in vas motivira doseganje skupnih ciljev? Naš naročnik, vodilno podjetje in svetovni proizvajalec celovitih rešitev za obdelavo površin, išče novega sodelavca na delovnem mestu "Vodja računovodstva (m/ž)". V kolikor ste ambiciozni, ciljno naravnani in imate odlične komunikacijske veščine, berite naprej.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 14. Junij. 2024

Komercialist za delo na terenu - Maribor

V našem podjetju z dolgoletno tradicijo in še vedno velikim potencialom iščemo dodatne komercialiste za delo na terenu.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 15. Junij. 2024

Blagajnik (m/ž) v Mariboru

Delo obsega: opravljanje gotovinskega in negotovinskega poslovanja, izvajanje postopkov pri plačilu s kreditom, preverjanje plačilnih sredstev,...
Moje Delo
Podravska regija
Nedelja, 16. Junij. 2024

Komercialist za nabavo in prodajo

Opis delovnih nalog: administracijska dela v obstoječem okolju nabave, iskanje najugodnejših ponudnikov zunanjih storitev in dobaviteljev..
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2024

Sodelavec v klicnem centru (m/ž)

Naš naročnik A1 Slovenija, d.d., ki je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji, širi svojo ekipo. K prijavi na delovno mesto vabimo posameznike, ki izstopajo po svojih komunikacijskih spretnostih, strasti do prodaje in zagnanosti za doseganje ciljev. ...
Moje Delo