Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
9°C
JUTRI
25°C
10°C
Oceni objavo

Participativni proračun 2023 in 2024 - glasovanje

Veseli smo, da smo prejeli veliko število predlogov s strani občanov za participativni proračun. To je tisti del proračuna, ki ga občani potrdijo z glasovanjem.

Nekaj izmed prejetih predlogov se je nanašalo na vsebine, katere ne sodijo v pristojnost občine (npr. urejanje zasebnih zemljišč in podobno) ali pa so le-ti  že vključeni v aktivnosti, ki se izvajajo v okviru obveznih nalog občine. Zato teh predlogov nismo  uvrstili na glasovanje.

Pred vami je nabor projektov, med katerimi lahko glasujete. Vsebine so različne, zanimive. Sedaj je na vas, da z glasovi pripomorete k izboru projekta, za katerega bi želeli, da se uresniči na območju vaše krajevne skupnosti. Na območju vsake krajevne skupnosti bo izbran en projekt za vsako leto (2023 in 2024). Vsak občan lahko glasuje le enkrat, za največ dva projekta, ki je v naboru projektov iz območja krajevne skupnosti, kjer živi. Glasovnico lahko:

  • natisnete, jo izpolnite in posredujete na naslov: Občina Šentilj, Maistrova ulica 2, 2212 Šentilj v Slov. goricah;
  • jo izpolnite in fotografijo izpolnjene glasovnice pošljete na elektronski naslov občine Šentilj: obcina@sentilj.si  s pripisom zadeve: Glasovanje) alI
  • preko elektronske pošte pošljete vse obvezne podatke ter predlog za katerega glasujete.
Glasovanje je možno do srede, 15. 02. 2023. Izglasovan projekt je tisti, ki bo dobil največ glasov in bo uvrščen v izvajanje proračuna. Na vsako glasovnico je potrebno zapisati ime in priimek, naslov bivališča ter označiti projekt, za katerega glasujete.
Glasovnico najdete spodaj.
 
IZBOR PROJEKTOV PO KRAJEVNIH SKUPNOSTIH si lahko ogledate na fotografiji ali v priponki.

Oglejte si tudi