Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Pomočnik v kuhinji, m/ž, Golnik

Delovne naloge: predpriprava in pomoč v kuhinji, delo na blagajni, pospravljanje in pomivanje posode, čiščenje delovnih površin, delovnih sredstev in prostorov
Gorenjska regija
Petek, 26. April. 2024

Samostojni prodajalec (m/ž) v Centru tehnike in gradnje Kranj

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano IV. stopnjo izobrazbe, zaželeno je, da vas raznoliko delo v trgovini veseli, iščemo osebe, ki bodo svetovale kupcem pri izbiri najboljših izdelkov ter ustvarjale prijazno in strokovno storitev, da si jo bodo kupci vtisnili v spomin,
Gorenjska regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Tehnolog v proizvodnji (m/ž)

Opis delovnega mesta: izdelava tehnoloških navodil/postopkov in načrtov za potrebe jasnega definiranja nalog in nivoja kvalitete izdelka, ažuriranje kosovnic glede na dejansko porabo materiala in časa..
Gorenjska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Referent za registracije in zavarovanja (m/ž)

Tvoje naloge bodo: odgovornost za izvajanje upravnih postopkov pri registraciji motornih in priklopnih vozil v skladu s predpisi, sklepanje avtomobilskih zavarovanj..
Gorenjska regija
Nedelja, 19. Maj. 2024

Komercialist na terenu za Osrednjo Slovenijo in Gorenjsko

V kolikor iščete nove izzive in priložnosti, je morda pravi čas, da se pridružite dinamičnemu in ustvarjalnemu kolektivu mladih sodelavcev, ki že soustvarjajo dobro uveljavljeno in uspešno mednarodno podjetje.
Gorenjska regija
Sobota, 11. Maj. 2024

Samostojni kuhar (m/ž) v Kranju

Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi lastnoročno podpisana izjava kandidata o nekaznovanosti, ki jo je potrebno dostaviti skupaj z dokumentacijo za zaposlitev
Gorenjska regija
Petek, 03. Maj. 2024

Sistemski inženir/tehnik (m/ž)

Za dosego ambicioznih ciljev v svojo sredino vabimo dinamično in komunikativno osebo, ki bo s svojim znanjem, optimizmom in veseljem do dela okrepila obstoječo ekipo pri soustvarjanju sodobnega informacijskega sistema na delovnem mestu: SISTEMSKI INŽENIR /TEHNIK (m/ž).
Gorenjska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Prodajalec (m/ž) v Zbiljah - nova enota

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano IV. stopnjo izobrazbe, zaželeno je, da vas raznoliko delo v trgovini veseli, iščemo osebe, ki bodo svetovale kupcem pri izbiri najboljših izdelkov ter ustvarjale prijazno in strokovno storitev, da si jo bodo kupci vtisnili v spomin.
Gorenjska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Prodajalec (m/ž) v Kranjski Gori in Mojstrani

Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi lastnoročno podpisana izjava kandidata o nekaznovanosti, ki jo je potrebno dostaviti skupaj z dokumentacijo za zaposlitev.