Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Vabilo sodelujočim na tradicionalni pustni povorki v Šempetru pri Gorici

Stopili smo v novo leto in naše misli v teh dneh že usmerjamo na pust ter priprave na ta najbolj veseli in norčavi dan, ki bo tokrat v soboto, 18. februarja 2023. Na prireditvi v Šempetru pri Gorici, ki se bo začela ob 14.00 bo potekalo otroško pustno rajanje, ob 15.00 pa bo tradicionalni sprevod skupinskih mask in vozov.  Več nas bo, bolj bo zabavno in veselo, zato vas želimo v čim večjem številu povabiti k sodelovanju.

S tem namenom se obračamo na društva in posameznike (tako iz domače kot iz sosednjih občin) ter na šoli v našem lokalnem okolju,da z raznolikimi skupinskimi maskami pustno soboto s skupnimi močmi in idejami naredimo čim lepšo in nepozabeno. 

Prijavnico in pravilnik lahko najdete na spletni strani organizatorja www.kstm-sempeter-vrtojba.si pod rubriko PUSTOVANJE 2023. Izpolnjene prijavnice pošljite najkasneje do 10. februarja 2023 na sedež organizatorja:
KŠTM Šempeter-Vrtojba, Ul. 9. septembra 72, 5290 Šempeter pri Gorici ali v elektronski obliki na naslov: info@kstm-sempeter-vrtojba.si.

Za Vaše sodelovanje se Vam že v naprej zahvaljujemo!

Oglejte si tudi