Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
8°C
JUTRI
24°C
13°C
Oceni objavo

Uspešna delavnica "S sodelovanjem in povezovanjem do večje konkurenčnosti podjetij ter obrtnikov v občini Šempeter-Vrtojba"

17. maja 2012 je Občina Šempeter-Vrtojba v sodelovanju z Regijsko razvojno agencijo Severne Primorske d.o.o., Nova Gorica skupaj z Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije in podjetniki ter obrtniki iz občine Šempeter-Vrtojba organizirala delavnico na temo S sodelovanjem in povezovanjem do večje konkurenčnosti mikro, malih in srednje velikih podjetij ter obrtnikov v občini Šempeter-Vrtojba.

Na srečanju, ki se ga je udeležil tudi župan Občine Šempeter-Vrtojba, mag. Milan Turk, je bilo predstavljeno trenutno stanje malega gospodarstva iz vidika prepoznavnosti in organiziranosti. Posebej pa so bile izpostavljene prednosti sodelovanja in povezovanja podjetnikov. Svojo pobudo povezovanja je predstavil podjetnik iz Vrtojbe Sebartjan Arčon, ki ugotavlja, da jih ljudje v občini premalo poznajo. V občini je namreč okrog 240 obrtnikov in podjetnikov, ki so člani Obrtno podjetniške zbornice, njihovo povezovanje pa je pomembno in nujno tudi za izvedbo velikih projektov.

Oglejte si tudi