Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Usposabljanje 'Vzpostavitev podatkovne strategije vaše organizacije'

Začenja se nov krog usposabljanj za nevladne organizacije z naslovom 'Vzpostavitev podatkovne strategije vaše organizacije', na katerem boste lahko spoznali načine in orodja za uporabo informacij, s katerim bo doseg in učinkovitost vaše organizacije še večja. Gre za drugo v sklopu štirih usposabljanj, namenjenih dvigu digitalnih kompetenc, ki jih bo konzorcij projekta Digital NGO izvedel do jeseni 2023. 

Usposabljanje bo združevalo teoretične osnove zbiranja, obdelave in uporabe informacij kot sredstva za analizo in odločanje. V nadaljevanju pa bodo udeleženci seznanjeni tudi z nekaterimi praktičnimi orodji in primeri za zbiranje in obdelavo podatkov. Namen usposabljanja je razvoj in opolnomočenje nevladnih organizacij, ki bodo s pomočjo digitalnih orodij lahko ustvarjala več projektov in delovala učinkoviteje, kar je eden od pomembnih korakov v smeri digitalizacije slovenskih občin. 


Vsi termini in prijava na usposabljanje so dostopni na povezavi: https://forms.gle/AsTEDCeiNUpg5XGQ8.


Celoten program je v pripeti datoteki. Delavnica bo potekala v spletnem okolju Zoom. Povezavo do srečanja boste prejeli dan pred usposabljanjem.


Oglejte si tudi