Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Poziv k posredovanju predloga kandidature za člana sveta območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Občinskega sveta Občine Šempeter-Vrtojba vabi kulturna društva, zveze kulturnih društev ter posameznike s področja kulturnih dejavnosti, ki delujejo v Občini Šempeter-Vrtojba, da posredujejo predlog kandidature za predstavnika Občine Šempeter-Vrtojba v svetu območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti.

Občina Šempeter-Vrtojba je namreč prejela poziv JSKD za predlaganje kandidata Občine Šempeter-Vrtojba za člana sveta območne izpostave JSKD. Člane sveta območne izpostave imenuje direktor JSKD na predlog samoupravnih lokalnih skupnosti z območja izpostave. Te oblikujejo predlog tako, da k evidentiranju kandidatov pozovejo društva, zveze kulturnih društev in posameznike s področja kulturnih dejavnosti, ki delujejo v posamezni lokalni skupnosti.

 

V skladu z drugim odstavkom 2. člena Pravilnika o ustanovitvi svetov območnih izpostav JSKD lahko Občina Šempeter-Vrtojba predlaga enega kandidata. Rok za oddajo predlogov je torek, 8. marca 2016.

 
Celotno besedilo poziva in izjavo, ki jo mora kandidat izpolniti, najdete TUKAJ.

Oglejte si tudi