Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Prvi podjetniški After Work Party na Goriškem

Primorski tehnološki park je v sredo, 21. novembra, v Cappucino Parku, organiziral prvi podjetniški After Work Party (AWP) na Goriškem. AWP je namenjen podjetnim talentom, razvojnikom raziskovalcem in vsem kreativcem iz našega okolja, ki v sebi nosijo drznost, vizijo, ambicije in strast.

Idejo za podjetniški AWP so v Primorskem tehnološkem parku oblikovali z namenom, da ustvarijo skupnost vseh tistih, ki imajo temelje za razvoj uspešnih podjetniških zgodb.

Podjetniški AWP bodo prebujali talente in potenciale ter spodbujali proaktivno povezovanje.


Dolgoročni cilj je ustvariti množice na globalni trg usmerjenih podjetij, ki združujejo najboljše kadre, razumejo kapitalsko povezovanje, izberejo strategijo rasti in so pripravljena prevzeti podjetniška tveganja. AWP Primorskega tehnološkega parka bo povezal vse stebre delovanja skupnosti in dosegel celostni vpliv na gospodarski razvoj naše regije.


Tokratnega prvega AWP-ja so se udeležili študentje, potencialni podjetniki, člani PTP, razvojniki, raziskovalci, strokovnjaki ICT in kreativci iz našega okolja. Ob sproščenem druženju so izmenjevali mnenja, izkušnje, informacije in nova spoznanja ter oblikovali sveže podjetniške pobude. Tako je zaživela nova ideja o ustvarjanju skupnosti vseh tistih, ki imajo temelje za razvoj uspešnih podjetniških zgodb s podporo Primorskega tehnološkeaga parka.

Tudi v prihodnje bodo podjetniški AWP prebujali talente in potenciale ter spodbujali proaktivno povezovanje. Naslednji je že v sredo, 19. decembra, prav tako v Cappucino Parku Primorskega tehnološkega parka. Vabljeni!


Oglejte si tudi