Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Nagrajenci spomladanske nagradne križanke

V spomladanski številki Glasila smo vam pripravili novo pridobitev – Nagradno križanko z bogatimi nagradami, ki jih je v spomladanski številki podarilo lokalno podjetje Bimed, d. o. o.. Z veseljem vam sporočamo, da se je na našo nagradno križanko odzvalo kar 14 križankarjev z v celoti rešenimi križankami in med njimi smo 5. maja 2016 izžrebali dobitnike treh nagradnih paketov podjetja Bimed. Nagrajenci spomladanske nagradne križanke, Boris Lukežič iz Šempetra, Anton Kozar iz Vrtojbe in Anton Furlan iz Šempetra, so nagradne pakete prevzeli na Občini Šempeter-Vrtojba.

Z veseljem pa vam sporočamo še, da je podjetje Bimed, d. o. o., tokrat poskrbelo tudi za tolažilne nagrade za vse, ki so nam poslali rešeno križanko. Sodelujočim smo nagrade poslali po pošti in upamo, da smo vam tako dali še večjo željo po sodelovanju v naših nagradnih igrah.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo tako člani Uredniškega odbora kot samo podjetje Bimed, d. o. o. in seveda vabimo vas k sodelovanju v naših nagradnih igrah, mogoče bo naslednjič sreča prav na vaši strani.

Oglejte si tudi