Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Javno naznanilo o objavi javne razgrnitve dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev št. 3. OPN Občine Šempeter-Vrtojba

Župan Občine Šempeter-Vrtojba objavlja Javno naznanilo o objavi javne razgrnitve dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev št. 3. OPN Občine Šempeter-Vrtojba (v nadaljevanju dopolnjeni osnutek SD03 OPN, ki zajema celotno območje občine) in okoljsko poročilo za dopolnjeni osnutek SD03 OPN. Javna razgrnitev bo potekala od vključno ponedeljka, 1. februarja 2021, do vključno petka, 5. marca 2021.


Gradivo bo z namenom preprečitve širjenja nalezljive bolezni Covid-19 javno razgrnjeno le v digitalni obliki na spletni strani Občine Šempeter-Vrtojba www.sempeter-vrtojba.siv rubriki »Razpisi, pozivi, naznanila in razglasi«, podrubriki »javna razgrnitev«. Javna obravnava gradiva bo zagotovljena na elektronski način tako, da bo v času javne razgrnitve na spletni strani občine objavljena tudi video predstavitev gradiva.


V času javne razgrnitve lahko zainteresirana javnost poda predloge in pripombe na objavljeno gradivo. Pripombe in predloge se lahko pošlje pisno na naslov Občina Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, 5290 Šempeter pri Gorici ali na elektronski naslov info@sempeter-vrtojba.si, pri čemer se v rubriki “zadeva” navede “SD03 OPN-pripombe”. Šteje se, da je pri podajanju pripomb z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov hkrati podan tudi pristanek za obravnavo in objavo teh podatkov v stališčih do pripomb na občinskem svetu, krajevnih tablah in na spletni strani Občine Šempeter-Vrtojba. Osebe, ki ne želijo, da se v stališčihdo pripomb objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to v sklopu pripomb posebej navesti.


Z namenom pomoči pri oblikovanju pripomb in razumevanju gradiva bo zainteresirani javnosti 16. in 17. februarja 2021 omogočeno postavljanje vprašanj v elektronski obliki, na katera bo  pripravljavec oziroma izdelovalec akta odgovoril v najkrajšem možnem času ter odgovore objavil na spletni strani občine. Vprašanja naj javnost naslovi na elektronski naslov info@sempeter-vrtojba.si, pri čemer se v rubriki “zadeva” navede “SD03 OPN-vprašanja”.


Posameznikom, ki iz upravičenih razlogov ne morejo dostopati do spleta, bomo pojasnila v času javne razgrnitve nudili preko telefona in sicer ob ponedeljkih in sredah od 13. do 15. ure, na telefonski številki 05 351 006.



Oglejte si tudi