Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
PET.
17°C
3°C
Oceni objavo

Objavljen javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj ter promocijskih aktivnosti podjetij

Obveščamo vas, da je Občina Šempeter-Vrtojba objavila Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj ter promocijskih aktivnosti podjetij. Namen javnega razpisa je vzpostavitev učinkovitega podpornega okolja za potencialne podjetnike in delujoča podjetja v vseh fazah njihovega razvoja, povečanje možnosti za ustanavljanje novih podjetij in spodbujanje njihove rasti.

 

Razpis je odprt do 28. maja 2015 do 12. ure.  Kot pravočasna se šteje vloga, ki bo najkasneje do 28. maja 2015 do 12. ure prispela po pošti oziroma bo osebno oddana na naslov OBČINA ŠEMPETER-VRTOJBA, Trg Ivana Roba 3a, 5290 Šempeter pri Gorici. Prepozne vloge bodo s sklepom zavržene.

 

Brezplačna razpisna dokumentacija  z navodili prijaviteljem za izdelavo vloge, je na voljo na sedežu občine, za člane obrtne zbornice tudi na Območni obrtni zbornici Nova Gorica, Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica vsak delovni dan med 9. in 12. uro. Razpisno dokumentacijo se lahko posreduje tudi po elektronski pošti, če prijavitelj na spodaj navedene elektronske naslove posreduje prošnjo za dvig razpisne dokumentacije. Dokumentacija je na voljo tudi TUKAJ.


Dodatne informacije so na voljo vsak delovni dan med 9. in 11. uro na sedežu občine na  tel. št. 05 33 51 002 (mag. Peter Ptičak) ali na tel: 05 33 51 000 (Petra Dominko Baša), za člane Obrtne zbornice pa tudi na Območni obrtni zbornici na tel: 05-330 66 00 (Boža Loverčič Špacapan). Morebitna vprašanja je mogoče posredovati kontaktnim osebam po elektronski pošti: peter.pticak(at)sempeter-vrtojba.si, petra.dominko.basa(at)sempeter-vrtojba.si ali  Boza.Lovercic(at)ozs.si

Oglejte si tudi