Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Zadnji dnevi izpitov za študente, bliža se KKŠ Summer Break!

Letni bazen Ravne na Koroškem, bo to soboto, 8. julija 2017, treslo pestro dogajanje, mrgolelo bo razgretih športnikov, radovednih obiskovalcev, študentov in dijakov, ki so prišli poiskati sprostitev po napornih mesecih učenja. Klub koroških študentov piše novo zgodbo, katere del postanite tudi vi!

 

Športni center Ravne na Koroškem bo ta vikend dihal z mladimi. Klub koroških študentov organizira projekt, kjer bo prav vsak našel nekaj zase: športni turnirji v watter volleyju, beach volleyju, tenisu, malem nogometu in nogometu na umetni travi in ulični košarki. Prijave na turnirje so mogoče preko spletne strani www.kksfest.si. Za tiste, ki ne uživajo preveč v tekmovalnih športih je poskrbljeno z zabavnimi igrami, kot je obmetavanje z vodnimi baloni ali vožnja po vodnem toboganu. Tisti, ki pa bi želeli zgolj uživati in se sončiti, bodo svoj prostor lahko poiskali na bazenu in si privoščili zaslužen odklop. Na bazenu bo v sklopu dogodka pestro dnevno dogajanje, animacije, nagradne igre z pestrimi nagradami in še mnogo več.

Najpomembnejši del dnevnega dogajanja bo dobrodelna akcija pod geslom Plavam za utrip! V dobrodelni akciji se bodo zbirali dobrodelni prispevki za nakup defibrilatorja, ki bo nameščen na športni objekt pri OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem. Vsak bo lahko zaplaval v sklopu akcije in s tem izkazal pomoč dobrodelni akciji. Akcije se lahko udeleži prav vsak, šteje sodelovati in pokazati dobro voljo in dobrodelnost.

Po večerni razglasitvi rezultatov turnirjev pa se bo zatreslo na odru! Množico bodo ogreli mladi glasbeni upi, potem pa bodo nočno zabavo prevzeli Happy Ol' McWeasel in pa srbski Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band.

Vstop na dogodek je za obiskovalce KKŠ Summer Breaka prost, tako tekom dnevnega dogajanja, kot na večernih koncertih. Brezplačno bo tudi kampiranje in nočitev v sklopu prizorišča.

Oglejte si tudi