Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Športni dan učencev OŠ Juričevega Drejčka v Planici

Skupaj z Zavarovalnico Triglav smo v Planici preživeli nepozaben dan.
V četrtek, 20. 03. 2014 smo imeli športni dan. Vsi smo se ga veselili, saj smo ga preživeli drugače kot običajne športne dneve.

Zavarovalnica Triglav na njihove stroške vsako leto v Planico odpelje preko 3000 otrok na ogled  treninga smučarskih skokov za zaključek svetovnega pokala v nordijskih disciplinah. Letos smo bili povabljeni tudi vsi učenci naše šole in spremljevalci.

Ob 6. uri smo se zbrali pred letnim bazenom in se z avtobusom preko Avstrije odpeljali do Planice. Z nami na avtobusu je bila tudi predstavnica zavarovalnice ga. Tonja Vinkl. Med potjo nam je razdelila vstopnice, bone za prehrano, »tatuje« in kape z logotipom zavarovalnice. V Planici so nas najprej pogostili, nato pa smo odšli na tribune na ogled treninga. Tekmovalci vsako leto povedo, da so otroci najbolj glasni in iskreni navijači, kar se je izkazalo tudi letos. Največ bučne podpore s tribun pa so seveda bili deležni naši skakalci. Po treningu so se nam naši tekmovalci pridružili na prireditvenem prostoru, kjer so se nam predstavili in delili tudi avtograme. Zabavala nas je tudi znana slovenska pevka Alya. Po končanem programu smo polni vtisov Planico zapustili in se odpeljali domov.

Zahvaljujemo se Zavarovalnici Triglav za nepozaben edinstveno preživet dan.

 

Učenci in delavci

OŠ Juričevega Drejčka

Povezave

osjd.mojasola.si

Oglejte si tudi