Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
12°C
-4°C
JUTRI
12°C
-4°C
Deli
2017

3. Miklavžev tek po CIK CAKU

V soboto, 2. decembra 2017, je na Ravnah na Koroškem potekal 3. Miklavžev tek po CIK CAKU, ki ga je organiziral Mladinski svet Ravne na Koroškem. Gre za adrenalinski tek po 147 stopnicah, katere morajo tekmovalci premagati dvakrat. Zmagovalec je tisti, ki po seštevku časov obeh tekov, doseže najhitrejši čas. Pokrovitelji teka so bili Občina Ravne na Koroškem, ZKŠTM Ravne na Koroškem in Slovenska vojska.

 

Udeleženci so tekmovali v štirih kategorijah in v obeh spolih: Otroci, mladina, člani in veterani. Obeh tekov se je udeležilo 48 tekmovalcev. Najmlajši tekmovalec je štel komaj 5 let, najstarejši pa 72. Dobili smo novega rekorderja Miklavževega teka v absolutnem seštevku. Ta je postal Rene Sluga, ki je v obeh tekih dosegel čas 1:02,89. Pri ženskah absolutno je bila najhitrejša Jasmina Klančnik s časom 1:18,92. Absolutnima zmagovalcema v moški in ženski konkurenci je Fitnes Bitfit iz Raven na Koroškem podelil tudi praktično nagrado – letno karto za fitnes.

 

 

Galerija fotografij je objavljena na: https://www.facebook.com/pg/MladinskisvetRavne/photos/?tab=album&album_id=1496049887109790

 

 

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskreno čestitamo in ji vabimo, da se nam pridružijo tudi prihodnje leto!

 

Aljaž Verhovnik

predsednik

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi