Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

DANES
27°C
14°C
JUTRI
22°C
10°C

KKŠ Prisluhni si

Organizator: Klub Koroških Študentov
Vstopnina: Vstop prost

Klub koroških študentov vam v sodelovanju z društvom Altra pripravlja brezplačno predavanje in delavnico na temo hitrega tempa življenja in stresa, ki ga ob tem doživljamo. Predavanja in delavnice bodo potekale od 9.00 ure in vse tja do 13.00 ure v mali dvorani Kulturnega centra Ravne na Koroškem.

V tem času se bodo predstavile različne slovenske organizacije in predavatelji, ki stopajo človeku na proti.
Na samem dogodku bodo sodelovali predstavniki društva Altra. Gre za nevladno, neprofitno in humanitarno organizacijo, ki izvaja storitve in programe s področja duševnega zdravja v skupnosti že dvajset let.
Prav tako bodo z nami sodelovali člani iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki izvajajo različna preventivna predavanja in delavnice na področju zdravja.
V goste pa prihaja tudi Damjana Bakarič, ki je 15 let delala kot novinarka, kasneje pa se je zaradi lastnih težav posvetila raziskovanju duševnega zdravja in skrbi zase. Sloveniji je znana kot avtorica knjige "Na tesnobi", v kateri opisuje lastno izkušnjo spopadanja s tesnobo in razbija stereotipe o anksioznih motnjah. Anksiozne motnje so v današnjem času, ki od nas zahteva popolnost, ne nudi pa nobene gotovosti in varnosti, najbolj pogosto prisotne motnje v družbi.

Prisrčno vabljeni na poučno in zanimivo druženje!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi