Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
12°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Teden povezovanja in zdravega življenja v CUDV Radovljica

Konec meseca junija je Center za usposabljanje, delo in varstvo Matevža Langusa prirpavil zanimivo dogajanje, v katerem so se družili otroci in odrasli.

Konec junija je bilo v CUDV Radovljica in njegovi okolici bogato, zabavno in zanimivo dogajanje. Teden zdravega življenja in skrbi za telo in duha je bila vsebina s katero so želeli poudariti tisto, kar povezuje in druži in da je lahko zabavno, da to počnemo skupaj. Vse dni v tednu so s ponudbo različnih delavnic na stežaj odprli vrata za vse: zaposlene, sorodnike, prijatelje, znance, organizacije, društva in klube.

 

Teden je bil poln tako po raznolikosti vsebin, kot tudi po udeležbi in povezovanju in skupnem druženju različnih posameznikov in organizacij. Med njimi so bile tudi prepoznavne osebe iz športa in rekreacije, od zlatega olimpijca Iztoka Čopa do znanega maratonca Romana Kejžarja. Poleg posameznikov so se delavnic udeležili tudi mladinci Atletskega društva Radovljica in KK Žirovnica. Direktor občinske uprave g. Matjaž Erjavec pa se je s stanovalcem Dejanom preizkusil v spretnostni vožnji z invalidskim vozičkom. Kar dobro mu je šlo, a bo vseeno moral še malo trenirati, da bo premagal Dejana. Vsi udeleženci so naredili nekaj dobrega zase, in od tam zagotovo odšli bogatejši. 

Oglejte si tudi