Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-3°C
SOB.
10°C
2°C
Oceni objavo

Vračamo družbi - Teden korporativnega prostovoljstva

Gostovanje odraslih oseb iz Centra za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV) Radovljica in njihovih mentorjev v podjetju EMMA d.o.o. v Lescah.
Konec septembra so v podjetju EMMA d.o.o. v Lescah že četrto leto zapored gostili odrasle osebe iz Centra za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV) Radovljica in njihove mentorje. Z njihovo enoto, Varstveno delovnim centrom, jih namreč povezuje že devetletno uspešno sodelovanje, ki ga radi proslavijo in nadgradijo s skupnimi druženji.

Letošnje srečanje je ob ritmih in rimah Roka Trkaja potekalo v okviru projekta Vračamo družbi – Teden  korporativnega prostovoljstva Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji in Slovenske filantropije. K druženju so v duhu dolgoletnega partnerstva prispevali oboji. Zaposleni podjetja Emma d.o.o. so predstavili rezultate sodelovanja, gledališka skupina CUDV Radovljica pa je v zahvalo odigrala kratko predstavo Mala princesa.

»Spoštovanje različnosti in soočanje z novim, nas je pred devetimi leti povezalo in se razvilo v
dolgoletno uspešno poslovno partnerstvo. Z dogodkom, ki ga za uporabnike CUDV tokrat organiziramo že četrtič, želimo zaposleni v podjetju Emma povedati, da cenimo medsebojno zaupanje in spoštovanje, ter da je dobro delo treba nadgraditi tudi z druženjem in zabavo,« je povedala Tatjana Potokar, direktorica podjetja EMMA d.o.o.

Povezave

www.cudv-ml.si/

Oglejte si tudi