Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
13°C
JUTRI
20°C
12°C
Oceni objavo

Veterani OZ VVS Zgornja Gorenjska sodelovali pri čiščenju vodotokov v Prevaljah

Prevalje, 30. september 2023 - V soboto se je šest veteranov iz OZ VVS Zgornja Gorenjska odpravilo v Prevalje, da bi se pridružili delovni akciji čiščenja vodotokov, ki so bili prizadeti v avgustovskih poplavah.

Po naravni nesreči, ki je močno prizadela Koroško, so se v OZVVS Zgornja Gorenjska odločili pomagati. Tokrat so se povezali z lokalno skupnostjo v Prevaljah  in odšli pomagat odstranjevat naplavine iz vodotokov. Čiščenje vodotokov po poplavah je izjemno pomembno, saj pomaga preprečiti nadaljnjo škodo in ohraniti okolje ter življenje v skupnosti. Veterani so se s svojimi izkušnjami in predanostjo dela lotili z neverjetnim entuziazmom.

Predsednik OZ VVS Zgornja Gorenjska Janez Koselj je povedal: "Naši veterani so vedno pripravljeni pomagati, ko skupnost potrebuje pomoč in mislim, da smo svoje delo dostojno opravili. To je del naše odgovornosti in naš način, kako se zahvalimo za podporo, ki smo je deležni."

Če želite tudi sami prispevati svoj delež k obnovi po poplavah, se obrnite na lokalne organizacije za več informacij o tem, kako lahko pomagate. Skupaj lahko naredimo razliko in obnovimo prizadete skupnosti. 

Veteranom, udeležencem akcije, pa iskreni hvala za njihovo predanost, voljo in pogum.

Oglejte si tudi