Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
20°C
-2°C
JUTRI
21°C
-2°C
KLASA D.O.O.
Deli
Hrana in Pijača, Oblačila, tekstil in dodatki, Domači izdelki, Trgovina - zdravje, Nega telesa, Kozmetični izdelki, Zdravje in lepota, Bio hrana, Trgovina, Vrtna oprema

KLASA D.O.O.

Uradne ure

Danes 9.00‒19.00
Ponedeljek 9.00‒19.00
Torek 9.00‒19.00
Sreda 9.00‒19.00
Četrtek 9.00‒19.00
Petek 9.00‒19.00
Sobota 9.00‒12.00

Predstavitev

S spremljanjem problematike učinkov nezdravega prehranjevanja smo začutili odgovornost in se odločili, da se ne prepustimo neusmiljenemu toku, temveč se raje pridružimo tistim, ki si z mislijo na zdajšnje in prihodnje rodove vsak po svojih močeh prizadevajo zaustaviti uničevanje človeštva in zemlje. Tako smo za nadaljnjo poklicno pot izbrali in odprli trgovino Dobra misel.

Ponudba ekoloških izdelkov je vedno večja. Z zadovoljstvom ugotavljamo tudi, da je zmeraj več ljudi, ki te izdelke kupuje in zmeraj več takih, ki se zavedajo, da zares dobre stvari ponavadi nimajo reklame – ali drugače, več denarja kot se porabi za reklamo izdelka, manj ga ostane za njegovo kvaliteto.

 

Kakšen je NAŠ PRODAJNI PROGRAM?

Med prodajnimi izdelki trgovine prevladujejo živilski izdelki, vsi seveda kontroliranega ekološkega porekla. Nekaj jih je od domačih ekoloških pridelovalcev, večina pa jih je uvožena iz evropskih držav (Italija, Avstrija, Nemčija).Imamo tudi živila primerna za osebe z alergijami in intolerancami na določena živila (diabetes, celiakija, itd.).

Poleg živilskih izdelkov nudi trgovina še certificirano naravno kozmetikorazgradljiva čistilaekološke sokove in čajeekološki sanitetni materialspodnje perilo za otroke in odrasle iz ekološkega bambusa in bombaža, oblačila za dojenčke iz ekološkega bombaža in volne, oblačila iz konopljekristale, nakit, knjige itn.

V primeru, da želite sveže mleto moko za peko kruha, sladic, itd., imate možnost, da vam zmeljemo vrsto žita, ki je v trgovini trenutno na voljo.

Vsak ponedeljek, sredo in petek pa je v prodajalni na voljo tudi svež kruh iz ekološke moke…pokličite ali nas obiščite.

KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O. KLASA D.O.O.

Zadnje vsebine