Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
12°C
JUTRI
24°C
13°C

Zgornja Gorenjska raste skupaj!

Organizator: RAZVOJNA AGENCIJA ZGORNJE GORENJSKE
Kontaktni podatki organizatorja: Branka Pogačnik, info@ragor.si, +386 (0)4 581 34 00.
Vstopnina: Vstop prost

Če si želite aktivno pristopiti k razvoju podeželja Zgornje Gorenjske, je to edinstvena priložnost za vas.

LAS Zgornja Gorenjska – BOJA je lokalno partnerstvo, ki deluje z namenom priprave in izvajanja strategije lokalnega razvoja v občinah Bled, Bohinj, Gorje, Jesenice, Radovljica, Kranjska Gora in Žirovnica, ki jih združuje enotno Biosferno območje Julijske Alpe (BOJA).

S pristopom »od spodaj navzgor« in aktivno vključenostjo vseh zainteresiranih, ki dobro poznajo lokalno tematiko, želi Evropska skupnost krepiti medsebojno podporo in zaupanje, povečati medsektorsko, medregionalno in mednarodno sodelovanje.

Cilj takega delovanja so bolj trajnostni projekti, ker izhajajo neposredno iz potreb lokalnega razvoja.

Z namenom oblikovanja strategije bodo organizirane štiri tematske delavnice, na katere ste vabljeni vsi, ki bi radi pripomogli k razvoju podeželja Zgornje Gorenjske, vas tema zanima in imate mogoče že zamisli ali izdelane projektne ideje, ki bi podeželje Zgornje Gorenjske naredile bolj podjetno, prijazno prebivalcem, okolju in vsem, ki naše območje obiščejo.

Delavnice bodo potekale od 28. do 30 marca, ob 17.00.

Skupaj z vami želimo pripraviti strokovno in kakovostno Strategijo lokalnega razvoja do leta 2027, ki bo temeljila na potrebah, izzivih in idejah, izhajajočih iz lokalnega okolja.

Za več informacij nas obiščite na spletni strani, na info@las-zg-boja.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04 581 34 16.Oglejte si tudi