Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
14°C
-6°C
JUTRI
13°C
0°C

Dnevi evropske kulturne dediščine 2017

4415
Organizator: Muzeji radovljiške občine

Vabimo vas na prireditev ob Dnevih evropske kulturne dediščine, ki bo potekala 29. septembra 2017. Letošnja tema je Voda – od mita do arhitekture. 

V Radovljici bomo tako na različne načine spoznavali vodo, njen pomen in naš odnos do nje. Muzeji radovljiške občine skupaj s sodelujočimi institucijami pripravljamo celodnevno živahno dogajanje na Linhartovem trgu. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v različnih poskusih, poslušali pravljice, gradili mostove, spuščali mlinčke, fotografirali, si ogledali likovno razstavo, oblikovali posodice … Dolgčas vsekakor ne bo!

Dogajanje smo zaradi večje dostopnosti razdelili v popoldanski in dopoldanski del. Program na Linhartovem trgu je v prvi vrsti namenjen otrokom, verjamemo pa, da bodo tudi odrasli uživali v raznolikih in poučnih aktivnostih. Poleg tega za odrasle pripravljamo tudi predavanje na temo vode. V primeru dežja bo prireditev potekala v prostorih radovljiške graščine.

Več informacij o dogajanju in opis posamičnih aktivnosti bo objavljen na spletni strani in na FB Muzeji radovljiške občine.

Vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!