Logo MojaObčina.si

Radenci

DANES
3°C
-2°C
JUTRI
2°C
-4°C
Deli
373

2. Zimski turnir NK Radenska Slatina

V soboto in nedeljo (24. in 25. februar) je v Večnamenski športni dvorani Radenci potekal 2. Zimski turnir v nogometu za mlajše selekcije v organizaciji NK Radenske Slatine. Turnirja se je udeležilo 46 ekip, skupaj okrog 500 otrok oziroma mladih nogometašev. V soboto sta na igrišče stopili selekciji U9 in U13, v nedeljo pa U7 in U11.

Soboto je otvorila selekcija U9, kjer je nastopilo 16 ekip iz celotne Slovenije in tudi Hrvaške. Najbolje so se odrezali naši »špartanci«, ki so znova dokazali kako dobra ekipa so in osvojili 1. mesto. Drugo mesto je dosegla ekipa NŠ Mura, tretje mesto NK Ivančica Ivanec, četrto pa NK Škofja Loka. Za naj igralca turnirja je bil izbran Dominik Pavlina (NK Ivančica Ivanec), naj vratar Maj Hakl in naj strelec Jaka Zamuda (oba NK Radenska Slatina).

 

Popoldne so na sceno stopili igralci selekcije U13, kjer se je že igralo po futsal sistemu 4+1 in z ne-odbojno žogo. Najboljšo igro so prikazali igralci NŠ Mure, ki so na turnirju nastopili z dvema ekipama in obe sta se uspeli uvrstiti v finale. Prvo mesto je osvojila NŠ Mura 1, drugo mesto pa NŠ Mura 2. Odlično tretje mesto je osvojila domača ekipa NK Radenske Slatine, ki je v borbi za tretje mesto ugnala NK Apače. Za naj igralca je bil izbran Jakob Hočevar, za naj strelca pa Tian Kosi (oba NŠ Mura 1). Naj vratar turnirja je bil vratar NK Apač Alex Mauko. V selekciji U13 je skupaj nastopilo 8 ekip.

V nedeljo dopoldne se je vse skupaj začelo z najmlajšo selekcijo U7. V konkurenci 10 ekip se je najbolje odrezala ekipa NK Veržej, ki je osvojila 1. mesto. V finalu so po kazenskih strelih ugnali odlično NK Kungoto, ki se je na koncu zadovoljila z drugim mestom. Tretjo mesto je osvojila ekipa NK Središče ob Dravi, ki je v tekmi za 3. mesto premagala NŠ Muro. Za naj igralca je bil izbran Matic Brence, za naj igralca v golu pa Miha Brus (oba NK Kungota). Največ zadetkov je dosegel Gašper Sintič (NK Veržej), ki je bil tako izbran za naj strelca turnirja. Na turnirju je seveda nastopila tudi naša ekipa, ki se je razdelila v dve skupini. Obe ekipi sta pokazali odlično borbenost in seveda ogromen napredek v igri. V selekciji U7 so vse ekipe prejele medalje, ki najmlajšim igralcem pomenijo ogromno.

Kot zadnji so v nedeljo popoldne na igrišče stopili igralci selekcije U11. V konkurenci 12 ekip se je najbolje odrezala ekipa NŠ Maribor Tabor 1, ki je osvojila 1.mesto. V finalu so premagali ekipo NK Ižakovec, ki je bila kljub temu zelo zadovoljna z drugim mestom. Tretjo mesto je osvojila ekipa NŠ Maribor Tabor 2, ki je v tekmi za 3.mesto premagala NK Središče ob Dravi. Za naj igralca v tej kategoriji je bil izbran Filip Pitamic, naj strelec pa je postal Nikola Mihailovič (oba NŠ Maribor Tabor 1). Nagrado za naj vratarja je zasluženo prejel David Felzer (NK Središče ob Dravi), ki je skozi celotni turnir navduševal z odličnimi obrambami. V kategoriji U11 je nastopila tudi naša ekipa, ki se je brez večjih težav uvrstila v četrtfinale. Tam jih je pričakala ekipa NŠ Maribor Tabor 1 (kasnejši zmagovalci), ki je bila pretrd oreh za naše fante. Kljub temu čestitke selekciji U11 za odlično igro in borbo.

V teh dveh dneh smo videli ogromno odličnih ekip in mladih potencialnih nogometašev. Turnir je bil odlično obiskan, saj je bila dvorana ves čas nabito polna. Skupaj je na turnirju zaigralo skoraj 500 otrok, ki so z svojim nogometnim znanjem navduševali občinstvo. Pri NK Radenski Slatini smo z izpeljavo turnirja zelo zadovoljni. Posebej bi se radi zahvalili vsem sponzorjem, staršem in ostalim članom, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji in izpeljavi turnirja. Brez vas tega turnirja ne bi bilo in upam, da bomo še naprej tako uspešno sodelovali. Seveda pa gre velika zahvala vsem ekipam, ki so se udeležile našega turnirja. V veliko zadovoljstvo nam je bilo gostiti vse ekipe in upam, da se znova vidimo prihodnje leto na 3. Zimskem turnirju NK Radenske Slatine.


Sobota, 24.2.2018

Selekcija U9

1. Mesto: NK Radenska Slatina

2. Mesto: NŠ Mura

3. Mesto: NK Ivančica Ivanec

4. Mesto: NK Škofja Loka


Naj igralec: Dominik Pavlina (NK Ivančica Ivanec)

Naj vratar: Maj Hakl (NK Radenska Slatina)

Naj strelec: Jaka Zamuda (NK Radenska Slatina)


NK Radenska Slatina 1: Maj Hakl, Jaka Zamuda, Jan Fras, Amadej Filipčič, Jan Kolar, Gal Vršič, Anej Vertačnik, Alen Balažic
NK Radenska Slatina 2: Žiga Vrbnjak, Lars Vogrin, Timotej Pučko, Žiga Fujs, Jaka Roškarič, Taj Kramberger, Svit Delak, Žan Štefanec
Trener: Mitja Senčar


Selekcija U13

1. Mesto: NŠ Mura 1

2. Mesto: NŠ Mura 2

3. Mesto: NK Radenska Slatina

4. Mesto: NK Apače


Naj igralec: Jakob Hočevar (NŠ Mura 1)

Naj vratar: Alex Mauko (NK Apače)

Naj strelec: Tian Kosi (NŠ Mura 1)


NK Radenska Slatina: Gal Lipič Stanek, Nik Marič, Žiga Berden, Nejc Fifolt, Domen Mulec, Tjaš Ploj, Tian Grah

Trener: Denis Ilješ

Nedelja, 25.2.2018

Selekcija U7

 1. Mesto: NK Vipoll Veržej

2. Mesto: NK Kungota

3. Mesto: NK Središče ob Dravi

4. Mesto: NŠ Mura


Naj igralec: Matic Brence (NK Kungota)

Naj strelec: Gašper Sintič (NK Vipoll Veržej)

Naj igralec v golu: Miha Brus (NK Kungota)


NK Radenska Slatina 1: Rok Horvat, Timi Pajžlar, Nejc Ciglar, Luka Ciglar,  Nik Budja, Sara Jurjovič

NK Radenska Slatina 2: Jakob Schmahl, Max Schmahl, Nejc Muhič, Taj Frčko, Amadej Pukšič, Žan Divjak,
Trener: Dejan Podlesek

Selekcija U11

1. Mesto: NK Maribor Tabor 1

2. Mesto: NK Ižakovci

3. Mesto: NK Maribor Tabor 2

4. Mesto: NK Središče ob Dravi


Naj igralec: Filip Pitamic (NK Maribor Tabor 1)

Naj strelec: Nikola Mihailovič (NK Maribor Tabor 1)

Naj vratar: David Felzer (NK Središče ob Dravi)


NK Radenska Slatina: Filip Farič, Anej Mlinarič, Tosja Mlinarič, Jan Lesjak, Leon Nemec, Jaka Zamuda, Jan Kolar, Gal Vršič, Alen Balažic

Trener: Mitja Senčar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij