Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Radenci
DANES
22°C
12°C
JUTRI
22°C
12°C
Oceni objavo

1. mesto in pokal za naj igralca na domačem turnirju

V soboto, 25. februarja, je v Športni dvorani v Radencih potekal 1. zimski turnir v dvoranskem nogometu za selekcijo U11. Turnir je organizirala domača NK Radenska Slatina, udeležilo pa se ga je 8 ekip. Dogajanje je potekalo cel dan. Zjutraj je občinstvo navduševala selekcija U9, popoldne pa so svoje znanje pokazali tudi igralci selekcije U11. Turnirja se je udeležila tudi domača ekipa, ki je nastopala z dvema ekipama.

Slatina 2 je tekmovanje zaključila v skupinskem delu, potem ko je dvakrat izgubila in enkrat zmagala. Fantje so pokazali pravo borbo in vztrajnost, ter na zadnji tekmi proti ŠNK Radgoni prišli do zaslužene zmage. Slatina 1 je tekmovanje zaključila na prvem mestu in se veselila še druge zaporedne zmage na turnirjih. V skupini so se fantje še počasi ujemali, a kljub temu trikrat zmagali in zaključili skupino kot prvi. V polfinalu so se fantje dodobra segreli in pokazali odlično igro. Brez večjih težav so se uvrstili v finale, kjer jih je čakala ekipa NK Apač. Začetek finala je bil enakovreden, z nekaj priložnosti na obeh straneh. Na sredini tekme so naši izkoristili nezbranost nasprotne ekipe in dvakrat ekspresno zadeli. Z dvema odličnima zadetkoma je naše v vodstvo popeljal Tosja Mlinarič. Toda ekipa NK Apač se ni dala in je hitro znižala rezultat. Obetala se je dramatična končnica, ki so jo naši fantje zdržali in osvojili končno prvo mesto. Fantje so znova pokazali, da so pravi borci in da jih nikoli ne smemo odpisati. V svoji ekipi so imeli tudi najboljšega igralca turnirja Nika Mariča, ki je zelo dobro vodil ekipo in jo popeljal do zmage.

Rezultati
Skupinski del
NK Radenska Slatina 2 : NK Apače  0:4
NK Radenska Slatina 2 : NK Lenart  0:3
NK Radenska Slatina 2 : ŠNK Radgona  1:0

Igrali so: Filip Farič, Jan Lesjak, Leon Ploj, Mai Cehtl, Tjaš Novak, Amadej Filipčič

Trener: Dejan Podlesek

Skupinski del:
NK Radenska Slatina 1 : NŠ Čarda  2:1
NK Radenska Slatina 1 : NK Ižakovci  2:0
NK Radenska Slatina 1 : NK Vipol Veržej  1:0

Polfinale:
NK Radenska Slatina : NK Lenart  3:0

Finale:
NK Radenska Slatina : NK Apače  2:1

Igrali so: Domen Mulec, Tian Grah, Tit Šimundžič, Nik Marič, Tosja Mlinarič, Anej Mlinarič, Tjaš Ploj

Trener: Dejan Podlesek

Naj igralec turnirja: Nik Marič (NK Radenska Slatina)
Naj vratar turnirja: Tjaž Kuhar (NŠ Čarda)
Naj strelec turnirja: Anej Vesel (NK Apače)

Vzdušje v dvorani je bilo res odlično. Vsaka ekipa je imela glasno podporo iz tribun, ki je igralcem vlila še dodatno motivacijo. Turnir ne bi uspel brez vseh vas, ki ste pomagali pri celotni organizaciji in izpeljavi turnirja. NK Radenska Slatina se zato zahvaljuje vsem tistim, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji turnirja in se veseli nadaljnjega sodelovanja.

Oglejte si tudi