Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
33°C
17°C
Oceni objavo

OBVESTILO

OBVESTILO

 

Spoštovani občani,

 

V letošnjem letu smo v sklopu projekta EKO KUL na območju Kidričevega naselja postavili 200  lesenih visokih vrtnih gred. Veseli smo številnih odzivov uporabnikov visokih gred, ki svoje grede z veliko mero ljubezni do lastnih vrtnin pridno obdelujejo. Veliko krat slišimo besede, da »takšne solate« še nismo imeli in hvala vam za to pridobitev. Ugotavljamo, da nismo postavili zgolj visokih gred, ampak skupaj gradimo nov socialni, medgeneracijski, družbeni  prostor, ki ga bomo nadgradili z družabnimi prostori,  igrali in novim športnim igriščem.

 

Na voljo je  še nekaj prostih gred, predlagamo vam, da za rezervacijo svoje grede pokličete na telefonsko številko 02 566 96 21 ali pišete na elektronski naslov luka.ajlec@radenci.si.

 

Hkrati pa želimo obvestiti   vse občane, ki imajo svoje grede na območju t.i. »starih« vrtov, ki ležijo na zemljišču Občine Radenci, da je potrebno zemljišče, zaradi prodaje v stanovanjske namene do 1. 1. 2024 vrniti v prvotno stanje (npr. odstraniti ute, klopi, robnike, itd. )

 

Za sodelovanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

 

 

Župan Občine Radenci

 

Roman Leljak

 

Oglejte si tudi