Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

ODPRTA DNEVNA SOBA

 

ODPRTA DNEVNA SOBA

 

Se tudi vi srečujete s frazami, kot so: v Radencih se nič ne dogaja, v Radencih se ne moremo nikjer družiti, mladi nimamo prostora, starejši smo samo doma, »dosor« je zaprt…

 

Ustavimo govorice in postanimo proaktivni! V občini Radenci se tik ob krajevni knjižnici nahaja prostor medgeneracijskega druženja. Opažamo, da prostor postaja stičišče številnih aktivnostih, ki jih oblikujejo društva, občina in javni zavodi.

 

Prostor želimo znotraj projekta Odprta dnevna soba smiselno urediti. Vodilno vlogo pri tem ima IPoP – Inštitut za politike prostora, v vlogi Nacionalne točke programa URBACT z Občino Idrijo, ki je svojo mestno sobo že vzpostavila. Poleg občin Bohinj, Bovec, Ormož, Podlehnik in Razkrižje, bomo svojo dnevno sobo dobili še v Radencih.

 

Kaj se bo v tej dnevi sobi dogajalo, je odvisno od nas. Iščemo prostovoljce, ki bi želeli del svojega prostega časa nameniti različnim aktivnostim. Če imate veščine in znanja, ki ste jih pripravljeni deliti z drugimi (pletenje, slikanje, fotografiranje, pisanje, ponujanje inštrukcij, ..) ali pa si želite samo družbe ljudi, ki jih sicer na srečujete vsak dan in želite razširiti svoja obzorja. Iščemo ideje, kaj bi si želeli, da se v dnevni sobi dogaja.

 

Na spodaj naveden naslov pošljite svoje ideje, ki jih bomo poskušali uresničiti skupaj z vami!

dnevnasoba.radenci@gmail.com

 

Nobena ideja ni napačna!

 

Oglejte si tudi